Sommaren

FÖRLÅT❤

Emelie sa till mig igår kväll att det var dags för mig att skriva något på bloggen. Hon har rätt, och jag vet att jag inte har varit det minsta aktiv på sommaren här men ska jag ha blogg får jag sköta den, ska försöka komma ihåg och skiva iaf minst ett inlägg per dag om det är okej med er?

Som inte alla vet så jobbar jag de här sista veckorna innan skolan börjar och jag är så nervös för att hamna på en ny skola med massa nya människor man aldrig träffat.

Jag ska då börja på Thorén business school i Uppsala och läsa ekonomi-juridik.

Är väldigt trött idag så ni får ta det som det blir med stavning och autokorrekt. Var på bio under stjärnorna med Susanna och Emelie igår och blev kvar i stan till cirkus efter 12 och sedan vidare till bjk och åka runt lite. Så jag kom hem vid halv 2 och somnade då kanske inte för än vid halv 3 tiden och eftersom jag jobbar gick jag upp vid 8.00 imorse så var ganska trätt så jag sket i duschen. Nu fick ni väldigt med onödig info,
Men jag skriver iaf.

Så just nu sitter jag med ögon som bara vill stängas och äter nötter och läser Elsas mode en gång till, tycker den serien är så bra så har börjat från början med första boken igen.

Men men i sommar har jag haft riktigt trevligt och ett riktigt vänskapsrikt sommarlov. Jag har varit i Norrland och tagit det lugnt, jag har varit i öregrund på båtveckan, jag har inte träffat P, varit med B, A och I ganska mycket och midsommar var kul med massa människor och träffat S och pratat massa från himmel till jord. Känns skönt att ha någon på andra sidan som man kan prata med, man får andra svar än om man pratade med en tjej.

Fått föl- blixten mc Queen

Men nu härjar skrivit lite så nu är det inte helt tomt på inlägg. Puss